Menu

Kies voor flexibele bedrijfscommunicatie

U wilt flexibel zakendoen? Dan is het belangrijk om overal toegang te hebben tot de juiste informatie. Of het nu gaat om een servicemonteur, een thuiszorgverpleegster of een consultant: uw organisatie wordt zowel intern als extern beter bereikbaar met de geïntegreerde communicatiediensten van Fit4Telecom. De ‘nieuwe werker’ mailt, sms’t, surft en belt. Wees de concurrentie écht een stap voor, door laptops, tablets of smartphones de toegang tot uw bedrijfsnetwerk via VPN (virtual private network) te geven.

Migratie naar IP

Voor het integreren van communicatieoplossingen binnen uw bestaande ICT netwerk hebben wij de beste oplossing in huis. Sterker: met IP4Business helpen wij u om gescheiden netwerken te migreren naar IP. Hierdoor kunt u meerdere diensten aanbieden zoals spraak, data, video of zelfs pinbetalingen. Door deze functies in één netwerk te laten samenkomen, maakt u interne applicaties en diensten op een veilige manier toegankelijk (convergentie). De bijkomende voordelen zijn, dat u een beter overzicht heeft en fors bespaart op het beheer en onderhoud van uw huidige, separaat werkende, systemen.

One stop shop

IP4Business is dé nieuwe manier van werken. Fit4Telecom biedt hierin een breed scala aan diensten, variërend van SIP trunk, hosted telefonie, cloud services, glasvezel, Voicemail2Email of Fax2Email oplossingen. En zelfs online reparatie- of auto-inbouwservices op locatie. Service level agreements (SLA’s) borgen de kwaliteit.

Eindelijk! De one-stop-shop met alle technische expertise is in huis! Wilt u werken met één leverancier voor al uw communicatiediensten, minder facturen én een eigen aanspreekpunt voor after sales en support? Bel dan eens naar Fit4Telecom!

Contact met Fit4Telecom

Meer weten over Ip4Business? Fit4Telecom geeft u graag advies. Mail gerust voor meer informatie naar info@fit4telecom.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Neem contact op