Menu

Bespaar op mobiel bellen met Fit4Telecom

Wat voor abonnementvorm kies ik? Prepaid, Sim Only of een abonnement? Wat is de datacapaciteit en het aantal belminuten & SMS dat ik nodig heb voor mobiel verkeer? Moet ik kiezen voor individuele bundels voor mijn medewerkers of is het verstandig om te kiezen voor de voordelen van een bedrijfscontract, zoals onderling gratis bellen? En wat is de beste deal als het gaat om toestellen? Kies ik smartphones of juist gewone mobiele telefoons?

Contractkeuze

Contractvormen zijn er legio en elke dag weer andere. Maar wat voor uw bedrijf de beste oplossing is, kunt u lastig beoordelen. Wij kunnen dat wél. Fit4Telecom heeft dagelijks contact met alle bekende telecomproviders. Doe er uw voordeel mee. Wij adviseren u graag.

Beheer uitgaven

De nieuwste business tool is Telecom Expense Management (TEM). Het belgedrag van uw medewerkers wordt gemonitord door specifieke software (BBMS) of mobile device management. Hierdoor worden zij zich bewust van hun belgedrag. Specifieke software (BBMS) beheer(s)t de kosten en ondersteunt facturatie en faciliteiten. Fit4Telecom levert en installeert deze software. Uiteraard begeleiden wij de implementatie bij u op locatie.

Voordelen van Telecom Expense Management (TEM)

Kiest u voor TEM, dan profiteert u van verschillende voordelen. We zetten ze voor u op een rij:

  • tijdsbesparing voor de ICT manager;
  • de kosten worden inzichtelijk per afdeling;
  • individuele analyse belgedrag medewerkers mogelijk;
  • bewustwording en signalering bij medewerkers;
  • controle op afwijkende kosten;
  • maandelijkse abonnementsanalyse.

Mobile4Business is maatwerk en biedt ‘mobiele’ functionaliteit die meegroeit met de wensen van uw organisatie. Profiteer er vandaag nog van en neem contact met ons op.

Contact met Fit4Telecom

Meer weten over Mobile4Business? Fit4Telecom geeft u graag advies. Mail gerust voor meer informatie naar info@fit4telecom.nl of klik op de contactbutton.

Neem contact op