Menu

Bespaar op zakelijke telefonie met Fit4Telecom

Er zijn veel keuzes te maken voor uw zakelijke telefonie, met name in het tijdperk van het “nieuwe werken”. Kiest u Prepaid, Sim Only of een abonnement? Hoeveel belminuten, SMS- of datacapaciteit heeft u nodig voor mobiel verkeer? Krijgen uw medewerkers individuele bundels of kiest u juist voor de voordelen van een bedrijfscontract, zoals onderling gratis bellen? En wat is de beste deal als het gaat om toestellen? Kiest u smartphones of gewone mobiele telefoons?

Contractkeuze

U ziet het, u heeft veel keuze uit diverse contractvormen die dagelijks veranderen. Gelukkig kunt u op ons rekenen om u te helpen met de beste oplossing voor uw bedrijf. Fit4Telecom heeft dagelijks contact met alle bekende telecomproviders. Daar kunt u dus uw voordeel mee doen! Neem contact met ons op voor een advies op maat!

Voordelen zakelijke telefonie van Fit4Telecom

Als u kiest voor zakelijke telefonie van Fit4Telecom, dan profiteert u van veel voordelen.

  • geen eigen bedrijfstelefooncentrale (PBX) meer nodig;
  • eenvoudige portering van bestaande nummers;
  • beheer en onderhoud via eigen portal;
  • kosteloos bellen tussen vestigingen;
  • kosteloos bellen tussen telewerkers en kantoor;
  • plaatsonafhankelijk bellen of op je eigen nummer gebeld worden;
  • lage beltarieven (per seconde) naar binnen- en buitenland;
  • een flexibel en snel uit te breiden systeem.

One number concept

Het Nieuwe Werken – zoals thuis-, mobiel of flexwerk – stelt andere eisen aan onze bedrijfscommunicatie. Voice4Business biedt deze opties. VOIP betekent bedrijfszekere telefonie met een toekomstvaste infrastructuur.

Vanaf elke locatie kan de PBX-functionaliteit worden ingeroepen. Denk bijvoorbeeld aan conferentiegesprekken, doorverbinden, terugbellen indien de lijn bezet is of groepsschakelingen. Voice4Business integreert uw zakelijke telefonie met uw ICT systeem. Haalt u het nieuwe bellen in huis?

Bereken uw maandelijkse besparing

U kunt iedere maand veel besparen door over te stappen op Voice4Business. Wij maken dat graag voor u inzichtelijk met behulp van onderstaand rekenvoorbeeld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Criteria voor de vergelijking

De bovenstaande berekening is een indicatie. De gegevens zijn gebaseerd op de tarieven van KPN van 2017. De internationale tarieven zijn een schatting op basis van het gemiddelde.

Contact met Fit4Telecom

Meer weten over Zakelijke telefonie? Fit4Telecom geeft u graag advies. Stuur een e-mail naar info@fit4telecom.nl of ga naar onze contactpagina.

Neem contact op